top of page
_img src=_Solklart städ.png_ alt=_Solklart Städ&Fönsterputs___

Det solklara valet

Vi vill ge fler människor möjlighet till arbete och samtidigt ge ett bidrag till miljön. Vårt mål är att lära och hjälpa människor in i det svenska samhället. Hjälpa till med alla nödvändiga saker som kan vara svårt för en nyanländ att kunna. Betala räkningar, planera sin ekonomi, lära sig svenska, betala fakturor, få konto på bank, deklarera mm. Vi har valt att inrikta oss på entreprenörskap och startar upp nya bolag för att vår personal ska få utvecklas. Vi skänker inte pengar, vi lär ut hur man skaffar pengar på egen hand. Vi vill fylla det hål som vi tycker att det finns i vårt samhälle idag. Människor kommer till Sverige, fastnar i ett utanförskap och kommer inte vidare. Det är där vi kommer in. Vi vill skapa mer arbete åt vår personal, och vår målsättning är att fortsätta anställa och hjälpa fler människor. Vi står för företagande och tycker att det är rätt väg att bygga upp vårt samhälle.

Om jag ger dig en fisk så äter du för en dag.

Lär jag dig att fiska så kan du äta resten av livet.

Solklart är ett familjeföretag som präglas av trygghet, flexibilitet och kvalitet.

Vårt företag startade våren 2017 i Växjö, då i namnet Smålands Fönsterputs. Våren 2019 bytte vi namn till SOLKLART STÄD & FÖNSTERPUTS, då vi även utökade våra tjänster.

Låt oss hjälpa dig att få vardagspusslet att gå ihop. Att komma hem till ett nystädat hem som är rent och doftar fräscht känns lyxigt och du får tid över till annat. Vid hemstädning är det alltid samma personal som städar hos dig.

Vi har rötterna i återvinningsbranschen och därför tänker vi extra på miljön. Produkterna vi använder är miljömärkta. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet för att ge bästa resultat. All vår personal är utbildad och försäkrad.

Vi arbetar i följande kommuner:

Växjö, Alvesta, Uppvidinge, Tingsryd, Lessebo, Ljungby, Älmhult, Markaryd, värnamo, Gnosjö ,Gislaved, Anderstorp

Vi hanterar all administration gällande RUT-avdrag.

bottom of page