top of page

BYGGSTÄDNING

Har du renoverat och vill ha hjälp att städa bort allt byggdamm? Eller vill du som företag ha hjälp efter dina uppdrag? Vi erbjuder byggstädning i | Växjö | Alvesta | Ljungby | Värnamo | Älmhult | Markaryd | Gislaved | med omnejd.

Renoveringar smutsar ner mer än vad man tror. Slipdamm, sågspån, färgrester m.m. kan lämna spår både på ytorna som renoveras och på huset i övrigt. 

Vi hjälper både dig som privatperson och företag med byggstädning.

Byggstädning
Byggstädning

Målet med en byggstädning är det samma som med en flyttstädning - ett inflyttningsklart hem. Dock är nedsmutsningen efter ett bygge på en helt annan nivå. 

Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert!

0470-108 08

info@solklartstad.se

Byggstädning- Ett måste under och efter renovering!


När man bygger och renoverar blir det väldigt stökigt, damm och smuts överallt. Då behöver man underhålla lokalen så det blir en bra arbetsmiljö. Det kommer spara både tid och pengar om man kan jobba ostört och utan att andas in damm och smuts. När man är klar med bygget eller renoveringen behöver man också göra ett slutstädning som är en lättare flyttstädning så hyresvärd eller boende kan flytta in i fastigheten. Att det är städat efter är ett krav på slutbesiktningen.


Underhålls byggstäd


Det är viktigt att ni håller det så rent det går när ni människor arbetar på platsen. Arbetsmiljön blir mycket bättre och det blir enklare att jobba. Under en byggstädning tar vi bort damm, smuts mm samt flyttar eller kastar föremål som samlats. Det brukar bli en hel del skräp under en byggstädning.

Slutstädning


Slutstädning är den sista delen på en byggstädning Vid en slutstädning rengör vi alla ytor i fastigheten. Detta ingår nästan uteslutande av alla byggen. Vi städar alla ytor, fönsterputs och ser till att allt är som nytt. Detta påminner mycket om en flyttstädning men eftersom ingen har levt där behöver man inte städa vitvaror och liknande på samma sätt.

Viktig info


För att kunna utföra byggstädning krävs det el och vatten så ifall ni inte installerat detta ännu måste ni meddela detta så vi kan ta med oss rätt saker för jobbet. Vi har jobbat med byggstädning av alla slag, små byggen samt stora.

Hur mycket kostar en byggstädning?


Det varierar beroende på hur stor fastigheten är så det enklaste är att fylla i vårt formulär så återkommer vi med lite kompletterande frågor, ibland behöver vi även komma ut och kolla på bygget för att kunna lämna ett pris. Vi använder endast proffsutrustning när vi städar. Vi har en nöjdhetsgaranti där vi säkerställer att ni blir nöjda med våran städning.

bottom of page