top of page

FÖNSTERPUTS

Vi erbjuder professionell fönsterputs i Värnamo | Gislaved | Gnosjö | Anderstorp

SOLKLART startade våren 2017, då i namnet Smålands Fönsterputs. Våra fönsterputsare är professionella och utbildade. 

Vi erbjuder fönsterputs till dig som privatperson både om du bor i villa eller i lägenhet. Vi erbjuder också putsning på ditt företag.

Ni kan antingen boka in en enstaka putsning eller välja våra abonnemang. Efter din första putsning kommer du få ett prisförslag på abonnemang skickat till dig. 

Fönster tvättare
Fönsterputs Värnamo, Gislaved, Gnosjö, Anderstorp

Så här fungerar våra abonnemang

Du kan välja utvändig fönsterputs varannan eller var 3:e månad, du kan också välja både in- och utvändig fönsterputs 2 eller 4 gånger om året till dig som bor i Värnamo, Gnosjö, Gislaved, Anderstorp.

 

Vi putsar dina fönster någon gång mellan kl 8-17, mån-fre. Har du utvändigt abonnemang och vill ha dina fönster putsade invändigt någon av veckorna kan vi boka in en tid. Är du inte hemma när vi putsar dina fönster skickar vi ett sms eller lägger en lapp i din brevlåda när vi är klara. Svårare än så är det inte, vad väntar du på?

Vid beställning av abonnemang ange hur många fönster du har, samt om det finns spröjs på fönstren och i så fall om de är fasta eller löstagbara. + Eventuell övrig information som kan påverka vårt arbete.

bottom of page