top of page

About Us

Arbeta som fönsterputsare eller städare hos solklart

Vi är ett av kronobergs snabbaste växande företag och säker därför ständigt efter mer personal som vill arbeta och växa tillsammans med solklart. Längre ner på sidan kan du läsa om hur jobbet brukar gå till samt fylla i formuläret ifall du är intresserad av att jobba hos oss. Så hör vi av oss så fort vi kan.

Fönsterputsning

Kortfattat om arbetet

Städningen består av hemstäd, flyttstäd, storstäd, lager och kontorsstädning.

Arbetet utförs tillsammans i grupp och har en bestämd tid detta ska vara klart till. Vi har alltid bilar som går till startstället från kontoret. En dag utgörs av en eller flera städningar och jobbet kan variera från vecka till vecka så tex har du en 50% tjänst kan det vara 20 timmar de 2 första veckorna sedan 60 timmar de 2 sista. 

Fönsterputs görs antingen hemma hos privatperson eller på ett företag och även på våra övriga städningar. Som fönsterputsare åker du oftast ensam ut till kund och utför arbetet för att sedan åka vidare till nästa. En dag kan bestå av allt från 1 putsning till 8 stycken. Fönsterputs är väldigt säsongsanpassat, och ligger nere helt under vinterkvartalet dec-15 till 1 mars. För våra fönsterputsare kollar vi antingen på städning dessa månader eller permittering beroende på vad du vill och kan.

Vi kan även anställa med arbetstillstånt (workpermit) ifall du inte är svensk/eu medborgare. Hoppas du är intresserad och isåfall får du gärna fylla i detta formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page